Sıvı Yağlar Nasıl Saklanır

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Sıvı Yağlar Nasıl Saklanır hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Sıvı yağlar nasıl saklanmalı?
Zeytinyağı, ayçiçeği yağı gibi sıvı yağları nasıl saklamak gerektiğini pek çok kişi bilmediği için, genellikle bu yağlar uzun süre dayanmadan acılaşırlar. Çünkü ışıklı bir yerde tutulursa bu yağlar ışıktan zarar görür. Sıvı yağları koyu renkli bir şişeye ya da koyu renkli bir kapta saklamak gerekir. Böylece yağ acılaşmaz ve yemeğin de tadını bozmaz.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
22.03.2015 14:43:27
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Kırılan Yumurta Nasıl Temizlenir
Kırılan Yumurta Nasıl Temizlenir
Kırılan yumurtanın yerden temizlenmesinde pratik çözüm Elinizdeki yumurtayı kazara mutfak örtüsünün üzerine düşürseniz sakın telaşlanmayın ve hemen silmeye kalkışmayın. Kırılan yumurtanın üzerine bol miktarda tuz ekip bir   saat kadar bekletirseniz, yumurta sertleşir ve siz de onu bir süpürge faraşının içine kolayca alabilirsiniz.
»» devamını oku »»
Giysilerdeki Pas Lekesi Nasıl Çıkar
Giysilerdeki Pas Lekesi Nasıl Çıkar
Giysilerde oluşan pas lekesi nasıl çıkar? İç çamaşırları ve giysileriniz de oluşan pas lekeleri sizi telaşlandırmasın. Bir kasenin içinde bir limonun suyuyla bir avuç tuzu karıştırın. Küçük bir fırçayla elde ettiğiniz karışımı lekeli yerin üzerine sürün ve güneşte kurumaya bırakın. Sonra yıkayıp durulayın. Lekenin yok olduğunu göreceksiniz.
»» devamını oku »»
Yün Kazakları Yumuşak Tutmanın Pratik Yolu
Yün Kazakları Yumuşak Tutmanın Pratik Yolu
Angora kazakların yumuşak kalması için ne yapmalı? Kolayı var! Angora kazak aldığınız zaman bu kazağın yumuşaklığını koruması için giymeden önce şampuanla ve fazla köpürtmeden yıkayın. Sonra da bunu 20 dakika kadar buzdolabının içinde bırakın. Buzdolabından çıkan bu kazağın sıcakta tüyleri yeniden kabarır. Ve çok güzel durur. Zamanla yün kazakların tüyleri birbirine girer ve...
»» devamını oku »»
Limonu Nasıl Kesmeli
Limonu Nasıl Kesmeli
Limon az kullanılacak ise nasıl kullanılmalı Limonun tümünü kullanmayacaksanız, bunu ortadan kesmeniz doğru olmaz, limona yazık etmiş olursunuz. Birkaç damla suyu için kürdanla limonu delip kabuğunu kaldırın ve limonu buradan sıktıktan sonra kabuğunu kürdanla tekrar kapatın. Böylelikle bu limonu birçok defalar kullanmış olursunuz.
»» devamını oku »»
Kötü Kokulardan  ve Kemirgenlerden Kurtulmanın Yolları
Kötü Kokulardan ve Kemirgenlerden Kurtulmanın Yolları
Fareleri kaçırmak için : Püf noktası: Nane yağını bir karton parçasının üzerine sürün farelerin geldiği yere koyun. Mangal ızgaranızı temizlemek zordur : Püf noktası: Ilıkken cam sille temizleyin veya ılıkken nemli gazete kağıdına sarın bir müddet sonra sertleşmiş artıkların yumuşadığını göreceksiniz. Boya kokusunu gidermek için : Püf noktası: İki büyük baş soğanı soyup...
»» devamını oku »»
Şarap Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Şarap Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Elbiseye dökülen şarap nasıl çıkar? Halı veya bazı giysilerin üzerindeki kırmızı şarap lekelerini beyaz şarapla silerek çıkarabilirsiniz. Ama eğer o an beyaz şarabınız yoksa lekenin üzerine bol tuz serpiştirin ve soğuk suyla durulayın. Elinizin altında hiç bir şey olmadığında şarabın döküldüğü yeri hiç bekletmeden hemen suya tutarak şarabı olduğunca kıyafetinizden...
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder