Kahve ile Pratik Çözümler

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Kahve ile Pratik Çözümler hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Kahvenin altı ayrı şekilde kullanımı
Kahve çoğumuzun sevdiği bir içecektir. Onu sıcak içmeyi çok severiz. İşte kahvenin farklı yapma şekilleri ve kullanım alanları.

1- Kahvenizi tekrar ısıtıp, fransız usulü içebilirsiniz. Buna cafe creme denilir. Isıttığınız kahvenin içine biraz süt katın yeter.

2- Veya İrlanda usulü de içebilirsiniz. İki fincan tekrar ısıtılmış kahvenin içine fincanın dörtte biri kadar viski, şeker ve krema katın.

3- Yazın nefis bir serinletici yapmak için, bir kabın içine soğuk kahve koyun. İçine kırılmış buz, ve krema katın.

4- Naylon çorabınız açık renkteyse bunu kahveyle koyulaştırabilirsiniz. Çorabı ısıtılmış kahvenin içine atın. Koyu bir renk alıncaya kadar aynı işlemi tekrar edin.

5- Beyaz perdelerinizi bile kahveyle boyayabilirsiniz. Büyük bir kabın içine yarı kahve yarı kaynar su atıp doldurun, sonra perdeleri bu suyun içine bastırın. İstediğiniz renge gelinceye kadar perdeleri kahveli suyun içinde tutun.

6- Yemek yağları lavabonun deliğini tıkadı ise hemen, deliğin içine artmış kahvenin telvesini atın. Delik açılacaktır.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
30.03.2015 13:52:26
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay lekesini çıkartmanın püf noktası Çayla lekelenen bir kumaşı temizlemenin en iyi yolu , hiç vakit geçirmeden üzerine kaynar su dökmektir. Bazı kaynaklar limon kolonyasının da çay lekesini çıkarmada yararlı olacağını kaydediyor. Hemen temizlenmeyen çay lekelerini çıkarmak da zordur. Ama leke olur olmaz hemen ılık suyla yıkanır ve durulanırsa lekeden eser kalmaz.
»» devamını oku »»
Sakız Yapışınca Nasıl Çıkartılır
Sakız Yapışınca Nasıl Çıkartılır
Elbiselerdeki Yapışan Sakızı Çıkartmak İçin Ne Yapmalıyız? Elbisenize sakız yapışırsa, naylon torbanın içerisinde buzluğa koyun.Bir saat bekletin ve çıkartın. Sakız buzdolabın soğukluğundan dolayı donup kuruyacaktır. Donmuş çikleti hafifçe bıçağın ters yüzü ile kırıp kazıyın. Sakızın kaba kısmı çıktı şimdi üzerinde kalan lekeleri kolayca temizleyebiliriz. Benzer Makaleler...
»» devamını oku »»
Masa Örtülerini Kolalı Yapmanın Pratik Yolu
Masa Örtülerini Kolalı Yapmanın Pratik Yolu
Masa örtülerini kolalamanın pratik yolu Masa örtülerini kolalamayı mı düşünüyorsunuz? O halde bu işi, hamur işi bir şey pişirdiğiniz güne denk getirin. Neden derseniz çünkü hamur haşladığınız su, kolanın gördüğü işi aynen görecektir, örneğin mantıyı haşladığınız suyu dökmek yerine, kola olarak kullanabilirsiniz, örtüleriniz aynı sonucu verecektir.
»» devamını oku »»
Kötü Kokulardan  ve Kemirgenlerden Kurtulmanın Yolları
Kötü Kokulardan ve Kemirgenlerden Kurtulmanın Yolları
Fareleri kaçırmak için : Püf noktası: Nane yağını bir karton parçasının üzerine sürün farelerin geldiği yere koyun. Mangal ızgaranızı temizlemek zordur : Püf noktası: Ilıkken cam sille temizleyin veya ılıkken nemli gazete kağıdına sarın bir müddet sonra sertleşmiş artıkların yumuşadığını göreceksiniz. Boya kokusunu gidermek için : Püf noktası: İki büyük baş soğanı soyup...
»» devamını oku »»
Küf Lekesini Çıkarmanın Pratik Yolu
Küf Lekesini Çıkarmanın Pratik Yolu
Küf lekesi nasıl çıkar? Küf lekesini , hafif ıslattıktan sonra, üzerine tuzlu limon karışımı sürüp, güneşte bekleterek çıkarabilirsiniz. Derilerde ise küf lekesi su, ispirto, ve bir süngerin yardımı ile çıkarılabilir.
»» devamını oku »»
Daha Fazla Lezzet İçin
Daha Fazla Lezzet İçin
Daha Fazla Lezzet İçin Püf Noktaları Komposto nasıl daha lezzetli olur? Hoşaf veya komposto tarzı yiyecekler hazırlarken içine koyacağınız birkaç karanfil hem içeceğinize farklı bir tat katacak hem de sağlığınız açısından faydalı olacaktır. Kuş üzümünü ayıklamanın pratik yolu Kuş üzümlerini ayıklamak istiyorsanız onları bir avuç unla ovuşturun.Sonra kalın delikli bir süzgece...
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder