Abajur Temizlemenin Pratik Yolları

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Abajur Temizlemenin Pratik Yolları hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Abajurlar nasıl temizlenir
- Abajurlarınız kirlendiyse ve hassas bir kumaştan yapıldığı için temizlemeye korkuyorsanız, şu yöntemi uygulayınız. Çok yumuşak bir fırçayı benzine batırıp, bununla kumaşa fazla bastırmadan hafif hafif fırçalayın.

- Hayvan tüylerini toplayan yapışkanlı ruloyu da abajurlarınızı temizlemede kullanabilirsiniz. Yapışkan ruloyu hafif hafif abajurun üzerinde gezdirerek, birikmiş olan tozu kolayca temizlemiş olursunuz.

- Dilerseniz de kullanmadığınız bir sprey kutusuna şampuanlı su yapıp, bunu abajurun üzerine püskürterek ve sonrasında hafif silerek de, istediğiniz temizliği sağlamış olursunuz.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
2.04.2015 12:07:41
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Çatal-Bıçakların Kararmaması
Çatal-Bıçakların Kararmaması
Çatal ve Bıçakların Kararmaması İçin Ne Yapmalıyız? Bulaşık makinesi çatal, bıçaklarınızı karartıyorsa, bunu önlemenin kolayı var. Bulaşık makinesinin deterjan gözüne ayda bir kere olmak üzere çamaşır suyu koyun. Böylece çatal ve bıçaklarınızın kararmasını engellediğiniz gibi onları parlatmış da olursunuz. Benzer Makaleler Tahta Kaşıkların Kararmaması İçin Ne Yapmalı...
»» devamını oku »»
Pırlanta Temizlemenin Püf Noktaları
Pırlanta Temizlemenin Püf Noktaları
Pırlantalar nasıl temizlenir Pırlantalı yüzüğünüzün de arada bir temizlenmeye ihtiyacı olduğunu unutmayınız. Yüzüğü birkaç dakika alkole batırın ve bir güderi parçasıyla kurulayın. Montürün iç kısmını da bir diş fırçasıyla temizleyin. Yüzüğün altından olan kısmını, ıslak talaşla ovarak parlatabilirsiniz.
»» devamını oku »»
Evde Süslü Sabun Nasıl Yapılır
Evde Süslü Sabun Nasıl Yapılır
Süslü sabun nasıl yapılır? Beyaz sabun artıklarını toplayıp 4 adet adaçayı ve defne yaprağı ile birlikte kaynatın. Oldukça koyu bir sıvı elde ettiğinizde malzemeyi küçük ve şekilli kurabiye kalıplarına dökün. Duşun ya da musluğun yanına asılabilmeleri için sabunların ortasına bir ip de koyabilirsiniz. Bu süslü ve kokulu sabunların dostlarınız için güzel bir armağan...
»» devamını oku »»
Sıvı Yağlar Nasıl Saklanır
Sıvı Yağlar Nasıl Saklanır
Sıvı yağlar nasıl saklanmalı? Zeytinyağı, ayçiçeği yağı gibi sıvı yağları nasıl saklamak gerektiğini pek çok kişi bilmediği için, genellikle bu yağlar uzun süre dayanmadan acılaşırlar. Çünkü ışıklı bir yerde tutulursa bu yağlar ışıktan zarar görür. Sıvı yağları koyu renkli bir şişeye ya da koyu renkli bir kapta saklamak gerekir. Böylece yağ acılaşmaz ve yemeğin de tadını...
»» devamını oku »»
Teflon Tava Nasıl Temizlenmeli
Teflon Tava Nasıl Temizlenmeli
Teflon tavalar nasıl temizlenmeli Teflon adı verilen yapışmaz tavalar ve tencereleri temizlemek için sakın kazımayın, telle ovalamayın, zira çizilir ve bozulur. Tavaya karbonat ve sirke kattığınız suyu koyun, 10-15 dakika kaynatın, sonra yumuşak bir bezle yıkayın. Teflon eşyayı ateşten alınca soğuk yere koymayın, tahta yahut kuru beze oturtun.
»» devamını oku »»
Abajur Temizlemenin Pratik Yolları
Abajur Temizlemenin Pratik Yolları
Abajurlar nasıl temizlenir - Abajurlarınız kirlendiyse ve hassas bir kumaştan yapıldığı için temizlemeye korkuyorsanız, şu yöntemi uygulayınız. Çok yumuşak bir fırçayı benzine batırıp, bununla kumaşa fazla bastırmadan hafif hafif fırçalayın. - Hayvan tüylerini toplayan yapışkanlı ruloyu da abajurlarınızı temizlemede kullanabilirsiniz. Yapışkan ruloyu hafif hafif abajurun...
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder