Araba Tutmasına Pratik Çözüm

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Araba Tutmasına Pratik Çözüm hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Araba tutmasına karşı ne yapılır
Araba tuttuğu için, uzunca bir yola çıkarken kara kara düşünüyorsanız, naneyi imdadınıza çağırın. Birkaç yaprak taze naneyi suda kaynatıp, soğuduktan sonra içerseniz araba yolculuğuna daha iyi dayanırsınız. Yolculuğa çıkmadan önce yanınıza bir demet maydanoz almayı da unutmayın. Arada bir maydanozu koklamak da etkili olacaktır.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
4.04.2015 22:07:55
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Sivrisinek Sokmasına Pratik Çözüm
Sivrisinek Sokmasına Pratik Çözüm
Sivrisinek sokmasına karşı ne yapılır Sağlık açısından sayısız yararları olan maydanozun sivrisinek sokmalarına karşı birebir geldiğini de biliyor muydunuz? Sineğin soktuğu yeri birkaç maydanoz yaprağı ile ovarsanız kaşıntı ve kızarıklığı gidermiş olursunuz.
»» devamını oku »»
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay lekesini çıkartmanın püf noktası Çayla lekelenen bir kumaşı temizlemenin en iyi yolu , hiç vakit geçirmeden üzerine kaynar su dökmektir. Bazı kaynaklar limon kolonyasının da çay lekesini çıkarmada yararlı olacağını kaydediyor. Hemen temizlenmeyen çay lekelerini çıkarmak da zordur. Ama leke olur olmaz hemen ılık suyla yıkanır ve durulanırsa lekeden eser kalmaz.
»» devamını oku »»
Mobilyalardaki Sinek Lekelerine Pratik Çözümler
Mobilyalardaki Sinek Lekelerine Pratik Çözümler
Mobilyalardan sinek lekeleri nasıl çıkar Özellikle yaz günlerinde artan sinekler, cilalı mobilyaların üzerinde çeşitli lekelere neden olurlar. Bu lekeleri yok etmek için, tahtayı kaynatılmış kahve telvesi ile ovup, kurutun. Lekeler kolayca çıkacaktır.
»» devamını oku »»
Gözlük Nasıl Temizlenmeli
Gözlük Nasıl Temizlenmeli
Gözlükler nasıl temizlenmeli? Gözlük temizliğinde dikkat edilecek husus camların çizilmemesidir. Bunun için yumuşak kumaşlarlardan, süetlerden yararlanılmalıdır. Hatta temizlik işi sırasında önceden gözlük camlarının üzerine birkaç damla alkol damlatılırsa, temizlik daha kolay olur ve camların çizilmesi önlenir. Gözlük temizlerken yaşanan en büyük sıkıntılardan birisi camını...
»» devamını oku »»
Mutfaktaki Karıncalar ile Mücadele
Mutfaktaki Karıncalar ile Mücadele
Mutfaktaki karıncalardan nasıl kurtulunur Bahar mevsiminin gelmesi ile evlerde yaşanan en büyük sıkıntılardan birisi karıncalardır. Minik minik bedenleri ile istemediğimiz yerlerde karşımıza çıkarlar. Karıncalar ile mücadelenin bir çok yolu vardır ancak en basit ve pratik yöntemler her zaman evde elimizin altında bulunan malzemeler ile çözümler üretmektir. Karıncaların...
»» devamını oku »»
Sebzelerin Korunması ve Saklanması
Sebzelerin Korunması ve Saklanması
Dereotunu saklamak için: Püf noktası: Temiz bir havluya kaplayacak şekilde sarın, bu şekilde naylon torbaya koyup buzdolabına saklamaya bırakabilirsiniz. Tazeliği gitmiş pörsümüş yeşillikleri canlandırmak için: Püf noktası: İki kaşık limon suyu karıştırılmış buzlu su dolu kabın içine koyun 1 saat buz dolabında bekletin. Domatesin kabuklarını kolay soyma; Püf noktası:...
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder