Pırlanta Temizlemenin Püf Noktaları

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Pırlanta Temizlemenin Püf Noktaları hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Pırlantalar nasıl temizlenir
Pırlantalı yüzüğünüzün de arada bir temizlenmeye ihtiyacı olduğunu unutmayınız. Yüzüğü birkaç dakika alkole batırın ve bir güderi parçasıyla kurulayın. Montürün iç kısmını da bir diş fırçasıyla temizleyin. Yüzüğün altından olan kısmını, ıslak talaşla ovarak parlatabilirsiniz.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
6.04.2015 23:20:15
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Ekmek Kutusu Nasıl Temizlenir
Ekmek Kutusu Nasıl Temizlenir
Ekmek kutusunu temizlemenin pratik yolu Ekmek kutusunun temizliği de büyük önem taşır. Bu nedenle ekmek kutunuzu haftada bir kere yüzde 10 oranında sirkeli suyla silmeyi ihmal etmeyin ve  bunu alışkanlık haline getirmemelisiniz. Aksi halde ekmeğiniz daha çabuk küflenir. Küflü ekmek diyare yapabileceği için yemeyin.
»» devamını oku »»
Abajur Temizlemenin Pratik Yolları
Abajur Temizlemenin Pratik Yolları
Abajurlar nasıl temizlenir - Abajurlarınız kirlendiyse ve hassas bir kumaştan yapıldığı için temizlemeye korkuyorsanız, şu yöntemi uygulayınız. Çok yumuşak bir fırçayı benzine batırıp, bununla kumaşa fazla bastırmadan hafif hafif fırçalayın. - Hayvan tüylerini toplayan yapışkanlı ruloyu da abajurlarınızı temizlemede kullanabilirsiniz. Yapışkan ruloyu hafif hafif abajurun...
»» devamını oku »»
Sütün Gün Işığında Kalmasının Zararları
Sütün Gün Işığında Kalmasının Zararları
Sütün gün ışığında bırakılmasının zararı var mı? Gün ışığı süt için çok zararlıdır . Çünkü sütün içindeki vitamini öldürür. Bu yüzden sütünüzü aldığınız gün hemen kullanın. Yok eğer fazla sütünüz varsa bunu karanlık yerlerde tutma yoluna gidin. Sütü saklarken mutlaka ağzını da kapatın çünkü yakındaki diğer yiyeceklerin kokusunu çok çabuk alır. Ayrıca sütü fazlaca kaynatmak...
»» devamını oku »»
Limon Kokusu
Limon Kokusu
Limonun farklı farklı kullanımı - Bulaşık makinalarımız da bazen yıkama sonrası istemedeğimiz, hoş olmayan kokular alabiliriz. Bunun sebepleri genelde ya uzun süre beklemeleri ya da içerisinde yumurta, balık gibi yoğun koku yapan kalıntıların olmasıdır. Hazır satılan birçok güzel kokular var, ancak evimizde hepimizin sürekli tükettiği limon gibi kıymetli ve hoş kokusu olan...
»» devamını oku »»
Kemer Delmenin Pratik Yolları
Kemer Delmenin Pratik Yolları
Kemere delik kolayca nasıl açılır Aldığınız bir kemere bazen belinize göre bir delik daha açmanız gerekir. Bu deliği siz kendiniz kolaylıkla açabilirsiniz. Delik açacağınız yeri önce bir kalemle işaretleyin, sonra da buraya kızdırdığınız şişi batırın.
»» devamını oku »»
Buz Kalıplarının Yapışmasını Nasıl Önleriz
Buz Kalıplarının Yapışmasını Nasıl Önleriz
Buzlukların yapışmaması için ne yapmalı Buzluğa koyduğunuz buz kalıplarının yapışmaması için onların ağzına kadar suyla doldurmayın. Çünkü su donunca genişleyeceğinden taşabilir. Kalıplara suyu koyduktan sonra altlarını bezle kurulayın. Buz kalıplarının altını çok az bir bitkisel yağla silerseniz yine yapışmalarını önlemiş olursunuz.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder