Duvara Çivi Nasıl Çakılır

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Duvara Çivi Nasıl Çakılır hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Duvara çivi çakmanın kolay yolu
Eğer eşiniz ya da evde becerikli birisi yoksa ve siz tahtaya çivi çakmak zorunda kaldıysanız, size çok pratik bir yol öneririz. Böylece size güç gelebilecek bu işi halletmiş olursunuz. Çünkü tahtaya çivi çakarken, çakan kişi tecrübeli değilse çivi sağa sola kayabilir. Bu arada parmağınıza çekiç inebilir. Onun için önce çiviyi önce bir parça yağa batırın. Hatta biraz kuru sabun da aynı işi görür.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
16.04.2015 22:27:43
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Giysilerden Ot Lekesi Nasıl çıkar
Giysilerden Ot Lekesi Nasıl çıkar
Kıyafetlerden ot lekesini çıkartmanın püf noktası Kıyafetlerinizde sık sık ot lekelerine raslayabilirsiniz. Bu lekelerin çıkması için lekeli yerleri 50 gram nişadır ruhu (amonyak), 5 gram oksijenli su ve 50 gram da su karışımıyla ıslatın ve bir süre sonra soğuk suyla çalkalayın.
»» devamını oku »»
Evde İğnelerin Kaybolmaması İçin Pratik Yöntem
Evde İğnelerin Kaybolmaması İçin Pratik Yöntem
Evde iğnelerin kaybolmaması için ne yapmalı? Dikiş dikmekten hoşlanan, boş vakitlerini kendine ve çocuklarına giysiler dikmekle değerlendiren hanımlara, dikiş ve toplu iğnelerini kaybetmemeleri için şirin bir önerimiz var. Kıyıda köşede kalmış küçük bir kumaş parçasını kaktüs biçiminde kesip dikin, içini de pamukla veya yün artıkları ile doldurun. Minicik bir saksıya...
»» devamını oku »»
Tencerenin Dibinin Tutmaması İçin Pratik Çözümler
Tencerenin Dibinin Tutmaması İçin Pratik Çözümler
Tencerelerin dibini tutmaması için ne yapmalı Pilav ya da makarna gibi suyunu çektikten sonra bir süre daha ateşte kalması gereken yemeklerin altının yanmaması için, ocağın üzerine bir teneke parçası veya amyantlı levha koyup, tencereyi bunun üzerine oturtun. Hem tencereyi korumuş hem de yemeğin dibinin yanmasını önlemiş olursunuz. Amyant nedir: Lifli yapıda, ısıya...
»» devamını oku »»
Sabunun Erimesini Önleyen Pratik Yöntemler
Sabunun Erimesini Önleyen Pratik Yöntemler
Sabunun erimesini nasıl önleriz? Banyo sabununuzun, sabunlukta erimesinden yakınıyorsanız , bunu ipe takıp duvara asın. Sabununuzu bir matkapla, matkabınız yoksa, ısıttığınız bir inşaat çivisiyle delin. Deliğinden ip geçirin ve duvara asın. Böylece sabununuz erimeyecek, hem de daha çabuk kuruyacak.
»» devamını oku »»
Pırlanta Temizlemenin Püf Noktaları
Pırlanta Temizlemenin Püf Noktaları
Pırlantalar nasıl temizlenir Pırlantalı yüzüğünüzün de arada bir temizlenmeye ihtiyacı olduğunu unutmayınız. Yüzüğü birkaç dakika alkole batırın ve bir güderi parçasıyla kurulayın. Montürün iç kısmını da bir diş fırçasıyla temizleyin. Yüzüğün altından olan kısmını, ıslak talaşla ovarak parlatabilirsiniz.
»» devamını oku »»
Gözlük Nasıl Temizlenmeli
Gözlük Nasıl Temizlenmeli
Gözlükler nasıl temizlenmeli? Gözlük temizliğinde dikkat edilecek husus camların çizilmemesidir. Bunun için yumuşak kumaşlarlardan, süetlerden yararlanılmalıdır. Hatta temizlik işi sırasında önceden gözlük camlarının üzerine birkaç damla alkol damlatılırsa, temizlik daha kolay olur ve camların çizilmesi önlenir. Gözlük temizlerken yaşanan en büyük sıkıntılardan birisi camını...
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder