Maydanoz ve Dereotu Uzun Süre Nasıl Saklanır

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Maydanoz ve Dereotu Uzun Süre Nasıl Saklanır hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Maydanoz ve dereotu nasıl saklanır?
Maydanoz, veya dereotunun, ya da her ikisini fazla miktarda aldığınız zaman bunları en iyi buzlukta şu şekilde saklayabilirsiniz: 

Bunları ufak ufak kıydıktan sonra bir naylona, rulo şeklinde ve sıkı olarak sarın ve buzluğa koyun. Gerektiği zaman da buzluktan çıkartıp, ihtiyacınız kadar olanını rulodan kesin, kalanını tekrar buzluğa koyun.

Benzer Makaleler

Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
17.03.2015 14:21:27
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Tencerenin Dibinin Tutmaması İçin Pratik Çözümler
Tencerenin Dibinin Tutmaması İçin Pratik Çözümler
Tencerelerin dibini tutmaması için ne yapmalı Pilav ya da makarna gibi suyunu çektikten sonra bir süre daha ateşte kalması gereken yemeklerin altının yanmaması için, ocağın üzerine bir teneke parçası veya amyantlı levha koyup, tencereyi bunun üzerine oturtun. Hem tencereyi korumuş hem de yemeğin dibinin yanmasını önlemiş olursunuz. Amyant nedir: Lifli yapıda, ısıya...
»» devamını oku »»
Bol Köpüklü Kahve Nasıl Yapılır
Bol Köpüklü Kahve Nasıl Yapılır
Köpüklü kahve nasıl yapılır? Kahvenin kırk yıllık hatırı vardır hele bu köpüklü olursa kahvenizin şöyle bol köpüklü olması için . - Muhakkak soğuk suyla pişirin onu. Ama, köpüksüz isterseniz sıcak suyla pişirebilirsiniz tabii. Çabuk da pişer o zaman. - Kahveyi biraz bol koyun. Az olması hem tadını hem de köpük oluşumunu engelleyecektir. - Olmaya yakın kesinlikle kahveyi...
»» devamını oku »»
Buzdolabındaki Kötü Kokular
Buzdolabındaki Kötü Kokular
Buzdolabındaki kötü kokulardan kurtulmanın yolu Buzdolabınızı ne kadar temiz tutarsanız tutun, zaman zaman hoş olmayan kokular alırsınız. Bunu önlemek için, küçük bir tabağa üç dört limon dilimi koyun ve buzdolabının en alt gözüne yerleştirin. Ancak her sabah dilimleri yenilemeyi unutmayın.
»» devamını oku »»
Şarap Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Şarap Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Elbiseye dökülen şarap nasıl çıkar? Halı veya bazı giysilerin üzerindeki kırmızı şarap lekelerini beyaz şarapla silerek çıkarabilirsiniz. Ama eğer o an beyaz şarabınız yoksa lekenin üzerine bol tuz serpiştirin ve soğuk suyla durulayın. Elinizin altında hiç bir şey olmadığında şarabın döküldüğü yeri hiç bekletmeden hemen suya tutarak şarabı olduğunca kıyafetinizden...
»» devamını oku »»
Örtüye Dökülen Yağı Çıkartmanın Pratik Yolu
Örtüye Dökülen Yağı Çıkartmanın Pratik Yolu
Örtüye dökülen yağ nasıl çıkar Yağ şişesini masa örtüsüne dökerseniz sakın telaşlanmayın. Hemen birkaç gazete kağıdı alıp, örtünün altına ve üstüne yayın. Ve kağıtların arasında kalan örtüyü katlayıp bir kenara koyun. Birkaç gün sonra, gazete kağıtlarının yağı iyice emdiğini gördüğünüzde örtüyü her zamanki yönteminizle yıkayabilirsiniz.
»» devamını oku »»
Sertleşen Havluları Yumuşatmanın Pratik Yolları
Sertleşen Havluları Yumuşatmanın Pratik Yolları
Sertleşen havluları nasıl yumuşatırız Yıkadığınız havluların sertleştiğini fark ederseniz , kuruduktan sonra tüylerinin ters yönünde sert bir fırçayla fırçalayın. Bir daha ki seferde son durulama suyuna yumuşatıcı koymayı unutmayın.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder