İplik İğneden Kolay Nasıl Geçer

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda İplik İğneden Kolay Nasıl Geçer hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
İpliği iğneden kolay geçirmenin pratik yolu
İpliği iğne deliğinden geçirmekte zorluk çekiyorsanız, ipliğin ucuna renksiz oje sürün. Sertleşen iplik, iğne deliğinden kolayca geçecektir.

Ayrıca tuhafiyecilerde bulabileceğiniz, iplik geçirme aparatı da kullanabilirsiniz. Acil bir işiniz var ve hemen ipliği iğneden geçirmek istiyorsunuz ama yapamıyor musunuz? O zaman ufak bir tel parçasından da yararlanabilirsiniz. İkiye katlayacağınız ince tel parçasının katlanan kısmını iğnenin deliğinden geçirip, ipi de telin içinden geçirin ve çekin. Böylece sorununuz hallolmuş olacak.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
16.04.2015 22:33:48
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Eşyaları Güvelerden Korumanın Püf Noktaları
Eşyaları Güvelerden Korumanın Püf Noktaları
Güvelere karşı ne yapmalı Bavullara kaldırdığınız kışlık giysileri, güvelerden korumak için , naftalinin yanı sıra, ceplerine veya kat yerlerine bir iki karanfil veya küçük kırmızı biber koymayı unutmayın. Karanfil hem güveleri giysilerden uzak tutar, hem de naftalinin kokusunu bir ölçüde azaltmış olur.
»» devamını oku »»
Küf Lekesini Çıkarmanın Pratik Yolu
Küf Lekesini Çıkarmanın Pratik Yolu
Küf lekesi nasıl çıkar? Küf lekesini , hafif ıslattıktan sonra, üzerine tuzlu limon karışımı sürüp, güneşte bekleterek çıkarabilirsiniz. Derilerde ise küf lekesi su, ispirto, ve bir süngerin yardımı ile çıkarılabilir.
»» devamını oku »»
Kötü Kokuları Gidermenin Püf Noktaları
Kötü Kokuları Gidermenin Püf Noktaları
Ağzı dar şişe kavanoz temizlemek için : Püf noktası: Biraz deterjan biraz su bir kaşık pirinç ile çalkalayın… Şişeniz pırıl pırıl olur… Balıklı tava kokusu : Püf noktası: Tavayı limonla bir güzel ovalayın ve yıkayın. Kokudan eser kalmaz… Kesik Limonu nasıl saklarsınız : Püf noktası: Küçük bir tabağa toz şeker serpin, kesik tarafı şekerin üzerine gelecek şekilde koyun iki...
»» devamını oku »»
Buzdolabındaki Kötü Kokular
Buzdolabındaki Kötü Kokular
Buzdolabındaki kötü kokulardan kurtulmanın yolu Buzdolabınızı ne kadar temiz tutarsanız tutun, zaman zaman hoş olmayan kokular alırsınız. Bunu önlemek için, küçük bir tabağa üç dört limon dilimi koyun ve buzdolabının en alt gözüne yerleştirin. Ancak her sabah dilimleri yenilemeyi unutmayın.
»» devamını oku »»
Evde Çaydanlıktaki Kireç Nasıl Çıkar
Evde Çaydanlıktaki Kireç Nasıl Çıkar
Çaydanlığın kirecini evde nasıl çözersiniz? Kireçlenen çaydanlıkları eski haline getirmek için, üç ayrı öneri: - Çaydanlığın yarısına su, yarısına sirke koyarak kaynatın. Bir süre kaynadıktan sonra ateşten indirip, sabaha kadar bekletin. - İçine su koyarak, yaklaşık bir gün, buzdolabında bekletin. Kireç soğuktan etkilenip kabaracaktır. - En iyisi, daha çaydanlığınız kireç...
»» devamını oku »»
Sütün Gün Işığında Kalmasının Zararları
Sütün Gün Işığında Kalmasının Zararları
Sütün gün ışığında bırakılmasının zararı var mı? Gün ışığı süt için çok zararlıdır . Çünkü sütün içindeki vitamini öldürür. Bu yüzden sütünüzü aldığınız gün hemen kullanın. Yok eğer fazla sütünüz varsa bunu karanlık yerlerde tutma yoluna gidin. Sütü saklarken mutlaka ağzını da kapatın çünkü yakındaki diğer yiyeceklerin kokusunu çok çabuk alır. Ayrıca sütü fazlaca kaynatmak...
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder