Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.

Çay lekesini çıkartmanın püf noktası

Çayla lekelenen bir kumaşı temizlemenin en iyi yolu, hiç vakit geçirmeden üzerine kaynar su dökmektir. Bazı kaynaklar limon kolonyasının da çay lekesini çıkarmada yararlı olacağını kaydediyor. Hemen temizlenmeyen çay lekelerini çıkarmak da zordur. Ama leke olur olmaz hemen ılık suyla yıkanır ve durulanırsa lekeden eser kalmaz.

Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
20.03.2015 10:06:03
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Eşyaları Güvelerden Korumanın Püf Noktaları
Eşyaları Güvelerden Korumanın Püf Noktaları
Güvelere karşı ne yapmalı Bavullara kaldırdığınız kışlık giysileri, güvelerden korumak için , naftalinin yanı sıra, ceplerine veya kat yerlerine bir iki karanfil veya küçük kırmızı biber koymayı unutmayın. Karanfil hem güveleri giysilerden uzak tutar, hem de naftalinin kokusunu bir ölçüde azaltmış olur.
»» devamını oku »»
Cila Yapmanın Püf Noktası
Cila Yapmanın Püf Noktası
Cila yaparken ne yapmalı Ham tahtaya cila yapacaksanız , önce tahtayı bir güzel zımparalayın, arkasından da zımpara tozunu bezle silin. Tahta iyice temizlendikten sonra bir kat ince bezir sürün, bir gün kurumaya bırakıp tekrar zımparalayarak temizleyin. Bundan sonra cilayı sürebilirsiniz. Cila kuruduktan sonra ikinci bir kat sürmenizde yarar vardır.
»» devamını oku »»
Camlar Nasıl Pırıl Pırıl Olur
Camlar Nasıl Pırıl Pırıl Olur
Camlarınızı nasıl silmelisiniz? Pencere camlarınızın pırıl pırıl olmasını istiyorsanız , yarım şişe alkolü amonyakla doldurun. Tozunu aldığınız camlara bu karışımdan püskürtün ve pamuklu bir bezle bir güzel silin. Amonyak camdaki yağlı lekeleri alacak, alkol ise kısa sürede kurutacaktır. Camlarınızın temizliği ile övünmek istiyorsanız önerimize kulak verin. Yalnız...
»» devamını oku »»
Evde Süslü Sabun Nasıl Yapılır
Evde Süslü Sabun Nasıl Yapılır
Süslü sabun nasıl yapılır? Beyaz sabun artıklarını toplayıp 4 adet adaçayı ve defne yaprağı ile birlikte kaynatın. Oldukça koyu bir sıvı elde ettiğinizde malzemeyi küçük ve şekilli kurabiye kalıplarına dökün. Duşun ya da musluğun yanına asılabilmeleri için sabunların ortasına bir ip de koyabilirsiniz. Bu süslü ve kokulu sabunların dostlarınız için güzel bir armağan...
»» devamını oku »»
Plastik Şişeleri Nasıl Değerlendirebiliriz
Plastik Şişeleri Nasıl Değerlendirebiliriz
Evdeki Plastik Şişeleri Değerlendirmenin Yolları Hepimizin tükettiği gazlı içeceklerin ya da suların şişelerini kullanarak çok şık ürünler yapmamız mümkün. Hepsi el emeği ve göz nuru bu ürünleri yaparken eminim hem çok eğleneceksiniz hem de doğaya katkınız olduğu için kullanırken farklı bir keyif alacaksınız.
»» devamını oku »»
Pırlanta Temizlemenin Püf Noktaları
Pırlanta Temizlemenin Püf Noktaları
Pırlantalar nasıl temizlenir Pırlantalı yüzüğünüzün de arada bir temizlenmeye ihtiyacı olduğunu unutmayınız. Yüzüğü birkaç dakika alkole batırın ve bir güderi parçasıyla kurulayın. Montürün iç kısmını da bir diş fırçasıyla temizleyin. Yüzüğün altından olan kısmını, ıslak talaşla ovarak parlatabilirsiniz.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder