Evde Süslü Sabun Nasıl Yapılır

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Evde Süslü Sabun Nasıl Yapılır hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Süslü sabun nasıl yapılır?
Beyaz sabun artıklarını toplayıp 4 adet adaçayı ve defne yaprağı ile birlikte kaynatın. Oldukça koyu bir sıvı elde ettiğinizde malzemeyi küçük ve şekilli kurabiye kalıplarına dökün. Duşun ya da musluğun yanına asılabilmeleri için sabunların ortasına bir ip de koyabilirsiniz. Bu süslü ve kokulu sabunların dostlarınız için güzel bir armağan olacağından emin olabilirsiniz.

Dilerseniz evde biriktirdiğiniz sabun parçalarını kaynatırken, içerisine az miktarda istediğiniz bir renklendiriciyi katarak, renkli sabunlarda yapabilirsiniz.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
23.04.2015 18:23:48
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Gıcırdayan Somyaya Ne Yapmalı
Gıcırdayan Somyaya Ne Yapmalı
Yataktaki somyalar gıcırdıyorsa ne yapmalı? Yatak veya divandaki somyanın o rahatsız edici gıcırtısını kesmek için yağlamak etkili bir önlemdir, ama sesi keseyim derken bu sefer de yatağın lekelenmesine neden olursunuz. Bu yüzden yağ yerine gıcırdayan yerlere mum veya beyaz sabun sürmeyi deneyin. Hem sesten kurtulur hem de yatağınızın lekelenmesini önlemiş olursunuz. Benzer...
»» devamını oku »»
Fotoğraf Çekilirken Nelere Dikkat Etmeli
Fotoğraf Çekilirken Nelere Dikkat Etmeli
Fotoğraf çektirirken neye dikkat edilir Fotoğraf çektirirken dudaklarınıza açık renk ruj sürmeyi unutmayın. Rujunuzun rengi koyu olduğu takdirde, ağzınız bir mağara gibi kopkoyu çıkar. Hangi taraftan daha iyi göründüğünüzü düşünüyorsanız, fotoğraf çekilirken, daima o şekilde durmaya dikkat edin.  Ani çekilen fotoğraflarda gülümsemek her zaman çok hoş bir görüntü oluşturur,...
»» devamını oku »»
Şişe Ağzında Kalan Mantar Nasıl Çıkar
Şişe Ağzında Kalan Mantar Nasıl Çıkar
Şişe ağzında kalan mantar nasıl çıkar Şişelerin ağzındaki mantar tapaları kolayca çıkarmak için, şişenin ağzını kısa bir süre için sıcak suya batırın. Cam sıcağın etkisiyle genişleyeceğinden tapa daha kolay çıkacaktır. Sıcak suya batırılmış bir bezi şişenin ağzına sardığınız zaman da mantarın kolayca çıkmasını sağlamış olursunuz.
»» devamını oku »»
Sertleşen Havluları Yumuşatmanın Pratik Yolları
Sertleşen Havluları Yumuşatmanın Pratik Yolları
Sertleşen havluları nasıl yumuşatırız Yıkadığınız havluların sertleştiğini fark ederseniz , kuruduktan sonra tüylerinin ters yönünde sert bir fırçayla fırçalayın. Bir daha ki seferde son durulama suyuna yumuşatıcı koymayı unutmayın.
»» devamını oku »»
Sabunun Erimesini Önleyen Pratik Yöntemler
Sabunun Erimesini Önleyen Pratik Yöntemler
Sabunun erimesini nasıl önleriz? Banyo sabununuzun, sabunlukta erimesinden yakınıyorsanız , bunu ipe takıp duvara asın. Sabununuzu bir matkapla, matkabınız yoksa, ısıttığınız bir inşaat çivisiyle delin. Deliğinden ip geçirin ve duvara asın. Böylece sabununuz erimeyecek, hem de daha çabuk kuruyacak.
»» devamını oku »»
Bunları Biliyor muydunuz?
Bunları Biliyor muydunuz?
İş yeri ve çevrenizde geri dönüşüm - Ofislerden çıkan çöpün % 50'sinden fazlası geri dönüşebilir nitelikte kağıttır. - Bir ton kağıt elde etmek için iki ağaç kesiliyor. 240 litre su ve 4700 kilovat saat enerji harcanıyor. Oysa kağıdın yeniden değerlendirilmesi 180 litre su ve 2750 kilovat saat enerji gerektiriyor. - Geri dönüştürme enerji tasarrufu sağlar. Hava kirliliğini %...
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder