Ayağınız Vuran Ayakkabılara Son

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Ayağınız Vuran Ayakkabılara Son hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Ayakkabınız ayağınızı vuruyorsa ne yapmalı?
Çoğunlukla, yeni alınan bir ayakkabı, daha ilk giyişte ayağı vurur. Birkaç kez giydikten sonra da gevşer ve vurmaz. Ama, her yeni aldığınız ayakkabının ayağınızı vurduğunu düşünürseniz, vay zavallı ayaklarımızın haline. İlerde bu izler kalır, hatta ayaklarda derinin sertleşmesine neden olur. Bu yüzden de yeni aldığınız ayakkabının ayağınızı vurup yara yapmasını istemiyorsanız, ayakkabının daha vurmasına fırsat vermeden, topuklarınıza yara bandını yapıştırın.

Yara bandı ile uğraşmak istemiyorum diyorsanız, temin edeceğiniz hazır ayakkabı kalıbını kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken ise, ayakkabı kalıbının, ayak numaranızdan yarım ve ya bir numara büyük olmasıdır. Böylelikle ayağınızı vuran ayakkabının içerisine bu kalıbı bir gece önceden koyarsanız, ayakkabılarınız sabaha kadar esneyecek ve gün içerisinde sizi hiç rahatsız etmeyecektir.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
20.04.2015 19:35:10
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Evde Klozet Tıkandı Ne Yapmalıyım
Evde Klozet Tıkandı Ne Yapmalıyım
Evde klozet tıkanıklığına hızlı ve kesin çözüm "Tuvaletlerin tıkanması" ve taşması herkesin korkulu rüyasıdır. Özellikle bayanların hiç beklenmedik zamanlarda taşan tuvaletler, kabusları gibi olmuştur diyebilirim.  "Klozetlerin tıkanması" bir çok nedenden olabilir. İçerisine farklı cisimlerin atılması, kolonyalı mendil, plastik cisimler, kağıt gibi veya çocukların bilmeden...
»» devamını oku »»
Cila Yapmanın Püf Noktası
Cila Yapmanın Püf Noktası
Cila yaparken ne yapmalı Ham tahtaya cila yapacaksanız , önce tahtayı bir güzel zımparalayın, arkasından da zımpara tozunu bezle silin. Tahta iyice temizlendikten sonra bir kat ince bezir sürün, bir gün kurumaya bırakıp tekrar zımparalayarak temizleyin. Bundan sonra cilayı sürebilirsiniz. Cila kuruduktan sonra ikinci bir kat sürmenizde yarar vardır.
»» devamını oku »»
Perdeleriniz Nasıl Beyazlar
Perdeleriniz Nasıl Beyazlar
Perdelerin temizliği nasıl yapılmalı? Naylon tül perdelerinizi soğuk su ve sabunla veya deterjanla yıkayarak temizleyebilirsiniz. Ama kadife yada ipekli saten ve bunun gibi olan pahalı kumaştan yapılanları temizleyiciye verip kuru temizleme yaptırmakla fayda vardır. Temizletme parasına tamah edip evde yıkamaya kalkarsanız, berbat edip yeni perde yaptırmak zorunda bile...
»» devamını oku »»
Yakalardaki Yağı Çıkartmanın Pratik Yolu
Yakalardaki Yağı Çıkartmanın Pratik Yolu
Yakalardaki yağlar nasıl çıkar Ceket, palto, pardösülerin yakasındaki yağ lekesini , pratik bir usulle siz de çıkarabilirsiniz. Eczanelerde satılan «amonyak» bu iş için elverişlidir. Bir bardak suya, bir çorba kaşığı amonyak ilave ediniz. Lekeli yerleri bu ilaçla siliniz. Tertemiz olacaktır. Ancak bu işlemi yaparken amonyaklı suyu koklamamak gerekir. Çünkü amonyak kokusu,...
»» devamını oku »»
Ketçap Dökmenin Pratik Yolu
Ketçap Dökmenin Pratik Yolu
Ketçabın şişeden daha kolay akması için ne yapmalı Ketçap , şişeden bazen zor akar, bir-iki damla ketçabın örneğin makarnanın üstüne akması için birkaç dakika beklemek gerekir. Böyle bir durumda ketçap  şişesinin içine dibine kadar kamış daldırın. Kamışla birlikte şişenin içine giren hava, ketçabın kolaylıkla akmasını sağlamış olur.
»» devamını oku »»
Duvar Temizlemenin Pratik Yolu
Duvar Temizlemenin Pratik Yolu
Duvar temizliği nasıl yapılır Duvarların isini yok etmek , temizlemek için ılık suyu yarım kahve fincanı amonyak, yarım bardak sirke yarım bardak da çamaşır suyu katın. Duvarları bu karışımla ve sünger yahut top haline getirdiğiniz eski naylon çoraplarla silin, sonra kurulayın. Duvarlara deterjan sürmeyin.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder