Kırılan Yumurtadan Nasıl Yararlanabilirsiniz

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Kırılan Yumurtadan Nasıl Yararlanabilirsiniz hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Kırılmış yumurtayı nasıl kullanabilirsiniz?
Yumurta pişirmek istediğinizde kazara yumurtalar çatlayabilir. Bu durumda onları bir kaba koyup pişiremezsiniz, çünkü akarlar. Ama şu yolu uygularsanız yine de rafadan ya da katı yumurtayı istediğiniz gibi yapabilirsiniz, önce çatlamış yumurtaları bir süzgecin içine yerleştirin sonra süzgeci kaynayan suyun buharına tutun. Bu şekilde çatlak yumurtaların akları katılaşacaktır. Yumurtaların akları takriben 5 dakika da katılaşır bundan sonra yumurtaları kabın içine atıp istediğiniz şekilde ister katı ister rafadan pişirebilirsiniz.

Benzer Makaleler


Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
17.03.2015 14:18:04
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Şarap Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Şarap Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Elbiseye dökülen şarap nasıl çıkar? Halı veya bazı giysilerin üzerindeki kırmızı şarap lekelerini beyaz şarapla silerek çıkarabilirsiniz. Ama eğer o an beyaz şarabınız yoksa lekenin üzerine bol tuz serpiştirin ve soğuk suyla durulayın. Elinizin altında hiç bir şey olmadığında şarabın döküldüğü yeri hiç bekletmeden hemen suya tutarak şarabı olduğunca kıyafetinizden...
»» devamını oku »»
Çiçek Bakımı ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
Çiçek Bakımı ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
Çiçekleriniz için Püf noktası: Haşladığınız yumurtanın suyunu saksıya dökün. Çiçekleriniz pek mutlu olacak… Gülleriniz boyunlarını bükerse Püf noktası: İlk önce sıcak suya sonra soğuksuya batırın. Saksı çiçekleriniz için  Püf noktası: Sigara küllerini saksınıza koyarsanız yapraklardaki kurt, böcek vs. yok edersiniz. Benzer Makaleler Yapışan Sakız Nasıl Çıkar Kötü Kokulardan...
»» devamını oku »»
Yumurta Sarısı Uzun Süre Nasıl Saklanır
Yumurta Sarısı Uzun Süre Nasıl Saklanır
Yumurtanın sarısı nasıl saklanır? Bazı tatlılarda sadece yumurta akı kullanılır. Tabii sarısının kalması bozulması üzücüdür. İşte böyle bir durumda yumurtanın sarısını uzunca bir süre saklamak isterseniz, bunu bir fincana koyun ve üzerine, fincanın ağzına kadar soğuk su doldurun. Bu durumda bekleyen yumurta sarısı günlerce bozulmadan saklanabilir. Benzer Makaleler Çatlayan...
»» devamını oku »»
Sabunun Erimesini Önleyen Pratik Yöntemler
Sabunun Erimesini Önleyen Pratik Yöntemler
Sabunun erimesini nasıl önleriz? Banyo sabununuzun, sabunlukta erimesinden yakınıyorsanız , bunu ipe takıp duvara asın. Sabununuzu bir matkapla, matkabınız yoksa, ısıttığınız bir inşaat çivisiyle delin. Deliğinden ip geçirin ve duvara asın. Böylece sabununuz erimeyecek, hem de daha çabuk kuruyacak.
»» devamını oku »»
Pas Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Pas Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Çamaşırlarda oluşan pas lekeleri nasıl çıkar? Çamaşırlarınızda pas lekesi gördüğünüzde çıkmaz diye üzülmeyin. İlk yapacağınız, iş, tuza bastırılmış bir dilim limon ile lekeyi ovmaktır. Ovduktan sonra kuruyan yer yıkandığında lekenin hiç bir iz bırakmadan çıktığını göreceksiniz.
»» devamını oku »»
Mobilyalardaki Sinek Lekelerine Pratik Çözümler
Mobilyalardaki Sinek Lekelerine Pratik Çözümler
Mobilyalardan sinek lekeleri nasıl çıkar Özellikle yaz günlerinde artan sinekler, cilalı mobilyaların üzerinde çeşitli lekelere neden olurlar. Bu lekeleri yok etmek için, tahtayı kaynatılmış kahve telvesi ile ovup, kurutun. Lekeler kolayca çıkacaktır.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder