Giysilerdeki Pas Lekesi Nasıl Çıkar

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Giysilerdeki Pas Lekesi Nasıl Çıkar hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Giysilerde oluşan pas lekesi nasıl çıkar?
İç çamaşırları ve giysileriniz de oluşan pas lekeleri sizi telaşlandırmasın. Bir kasenin içinde bir limonun suyuyla bir avuç tuzu karıştırın. Küçük bir fırçayla elde ettiğiniz karışımı lekeli yerin üzerine sürün ve güneşte kurumaya bırakın. Sonra yıkayıp durulayın. Lekenin yok olduğunu göreceksiniz. 
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
22.03.2015 14:42:51
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Domates Bozulmadan Nasıl Saklanır
Domates Bozulmadan Nasıl Saklanır
Domatesin bozulmaması için ne yapmalı? Evde domatesleri bozulmadan uzun süre saklamak isterseniz şunu uygulayın, önce çiğ domatesleri iyice yıkayıp, kuruladıktan sonra bir kenara koyun. Bir kabın içinde haşladığınız suyu soğumaya bırakın. Su soğuduktan sonra içine tuz ve sirke katın. Sonra bu suyu bir kavanoza dökün. Kavanozun içine domatesleri de koyun. Kavanozun ağzını...
»» devamını oku »»
Limonu Nasıl Kesmeli
Limonu Nasıl Kesmeli
Limon az kullanılacak ise nasıl kullanılmalı Limonun tümünü kullanmayacaksanız, bunu ortadan kesmeniz doğru olmaz, limona yazık etmiş olursunuz. Birkaç damla suyu için kürdanla limonu delip kabuğunu kaldırın ve limonu buradan sıktıktan sonra kabuğunu kürdanla tekrar kapatın. Böylelikle bu limonu birçok defalar kullanmış olursunuz.
»» devamını oku »»
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay lekesini çıkartmanın püf noktası Çayla lekelenen bir kumaşı temizlemenin en iyi yolu , hiç vakit geçirmeden üzerine kaynar su dökmektir. Bazı kaynaklar limon kolonyasının da çay lekesini çıkarmada yararlı olacağını kaydediyor. Hemen temizlenmeyen çay lekelerini çıkarmak da zordur. Ama leke olur olmaz hemen ılık suyla yıkanır ve durulanırsa lekeden eser kalmaz.
»» devamını oku »»
Kapınız Zor Açılıyorsa Ne Yapmalı
Kapınız Zor Açılıyorsa Ne Yapmalı
Evde zor açılan kapınıza pratik çözüm Kapı açılıp kapanması sonucu zamanla, güçlük çıkartır, alt kısmı yere sürtebilir. Böyle durumlarda en iyisi kapıyı zımparalamaktır. Yere sürten kısma, zımpara kağıdı koyun ve kapıyı bir çok defa zımpara kağıdının üstünden ileri geri götürün. Kapının altındaki pürüz giderilince kapı kolayca açılacaktır. Benzer Makaleler Gıcırdayan Somyaya...
»» devamını oku »»
Kırılan Yumurtadan Nasıl Yararlanabilirsiniz
Kırılan Yumurtadan Nasıl Yararlanabilirsiniz
Kırılmış yumurtayı nasıl kullanabilirsiniz? Yumurta pişirmek istediğinizde kazara yumurtalar çatlayabilir. Bu durumda onları bir kaba koyup pişiremezsiniz, çünkü akarlar. Ama şu yolu uygularsanız yine de rafadan ya da katı yumurtayı istediğiniz gibi yapabilirsiniz, önce çatlamış yumurtaları bir süzgecin içine yerleştirin sonra süzgeci kaynayan suyun buharına tutun. Bu...
»» devamını oku »»
Duvar Temizlemenin Pratik Yolu
Duvar Temizlemenin Pratik Yolu
Duvar temizliği nasıl yapılır Duvarların isini yok etmek , temizlemek için ılık suyu yarım kahve fincanı amonyak, yarım bardak sirke yarım bardak da çamaşır suyu katın. Duvarları bu karışımla ve sünger yahut top haline getirdiğiniz eski naylon çoraplarla silin, sonra kurulayın. Duvarlara deterjan sürmeyin.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder