Gıcırdayan Somyaya Ne Yapmalı

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Gıcırdayan Somyaya Ne Yapmalı hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Yataktaki somyalar gıcırdıyorsa ne yapmalı?
Yatak veya divandaki somyanın o rahatsız edici gıcırtısını kesmek için yağlamak etkili bir önlemdir, ama sesi keseyim derken bu sefer de yatağın lekelenmesine neden olursunuz. Bu yüzden yağ yerine gıcırdayan yerlere mum veya beyaz sabun sürmeyi deneyin. Hem sesten kurtulur hem de yatağınızın lekelenmesini önlemiş olursunuz.

Benzer Makaleler

Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
17.03.2015 14:04:34
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Çatal-Bıçakların Kararmaması
Çatal-Bıçakların Kararmaması
Çatal ve Bıçakların Kararmaması İçin Ne Yapmalıyız? Bulaşık makinesi çatal, bıçaklarınızı karartıyorsa, bunu önlemenin kolayı var. Bulaşık makinesinin deterjan gözüne ayda bir kere olmak üzere çamaşır suyu koyun. Böylece çatal ve bıçaklarınızın kararmasını engellediğiniz gibi onları parlatmış da olursunuz. Benzer Makaleler Tahta Kaşıkların Kararmaması İçin Ne Yapmalı...
»» devamını oku »»
Ketçap Dökmenin Pratik Yolu
Ketçap Dökmenin Pratik Yolu
Ketçabın şişeden daha kolay akması için ne yapmalı Ketçap , şişeden bazen zor akar, bir-iki damla ketçabın örneğin makarnanın üstüne akması için birkaç dakika beklemek gerekir. Böyle bir durumda ketçap  şişesinin içine dibine kadar kamış daldırın. Kamışla birlikte şişenin içine giren hava, ketçabın kolaylıkla akmasını sağlamış olur.
»» devamını oku »»
Evde Çamaşır Makinesi Nasıl Temizlenir ve Kullanılır
Evde Çamaşır Makinesi Nasıl Temizlenir ve Kullanılır
Çamaşır makinesi nasıl temizlenir ve kullanılır Evlerde hayat kurtarıcı olan beyaz eşyaların uzun ömürlü olmaları için, dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Kullanma kılavuzlarında gerekli açıklamalar yapılmasına ve bunların bir çoğuna dikkat edilmesine rağmen, bazen genede beyaz eşyaların ömürleri beklenilenden çok daha kısa olabilir.  Beyaz eşya yani...
»» devamını oku »»
Kötü Kokulardan  ve Kemirgenlerden Kurtulmanın Yolları
Kötü Kokulardan ve Kemirgenlerden Kurtulmanın Yolları
Fareleri kaçırmak için : Püf noktası: Nane yağını bir karton parçasının üzerine sürün farelerin geldiği yere koyun. Mangal ızgaranızı temizlemek zordur : Püf noktası: Ilıkken cam sille temizleyin veya ılıkken nemli gazete kağıdına sarın bir müddet sonra sertleşmiş artıkların yumuşadığını göreceksiniz. Boya kokusunu gidermek için : Püf noktası: İki büyük baş soğanı soyup...
»» devamını oku »»
Limonu Nasıl Kesmeli
Limonu Nasıl Kesmeli
Limon az kullanılacak ise nasıl kullanılmalı Limonun tümünü kullanmayacaksanız, bunu ortadan kesmeniz doğru olmaz, limona yazık etmiş olursunuz. Birkaç damla suyu için kürdanla limonu delip kabuğunu kaldırın ve limonu buradan sıktıktan sonra kabuğunu kürdanla tekrar kapatın. Böylelikle bu limonu birçok defalar kullanmış olursunuz.
»» devamını oku »»
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay lekesini çıkartmanın püf noktası Çayla lekelenen bir kumaşı temizlemenin en iyi yolu , hiç vakit geçirmeden üzerine kaynar su dökmektir. Bazı kaynaklar limon kolonyasının da çay lekesini çıkarmada yararlı olacağını kaydediyor. Hemen temizlenmeyen çay lekelerini çıkarmak da zordur. Ama leke olur olmaz hemen ılık suyla yıkanır ve durulanırsa lekeden eser kalmaz.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder