Kapınız Zor Açılıyorsa Ne Yapmalı

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Kapınız Zor Açılıyorsa Ne Yapmalı hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Evde zor açılan kapınıza pratik çözüm
Kapı açılıp kapanması sonucu zamanla, güçlük çıkartır, alt kısmı yere sürtebilir. Böyle durumlarda en iyisi kapıyı zımparalamaktır. Yere sürten kısma, zımpara kağıdı koyun ve kapıyı bir çok defa zımpara kağıdının üstünden ileri geri götürün. Kapının altındaki pürüz giderilince kapı kolayca açılacaktır.

Benzer Makaleler


Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
17.03.2015 14:10:24
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Tüy Döken Çamaşırlar Nasıl Yıkanmalı
Tüy Döken Çamaşırlar Nasıl Yıkanmalı
Tüy döken çamaşırlar nasıl yıkanmalı? Toz bezlerinin, bazı çorapların ve kazakların tüyleri çok dökülür. Bu gibi şeyleri yıkarken dökülen tüylerin başka çamaşırlarla yapışmasını önlemek için bunları örneğin yastık kılıfının içine sokup öyle yıkayın. Aldığınız tüylü kazağın giydiğinizde ve yıkarken tüy dökmesini istemiyorsanız, bir gece önceden poşete koyup, buzdolabının...
»» devamını oku »»
Şişe Ağzında Kalan Mantar Nasıl Çıkar
Şişe Ağzında Kalan Mantar Nasıl Çıkar
Şişe ağzında kalan mantar nasıl çıkar Şişelerin ağzındaki mantar tapaları kolayca çıkarmak için, şişenin ağzını kısa bir süre için sıcak suya batırın. Cam sıcağın etkisiyle genişleyeceğinden tapa daha kolay çıkacaktır. Sıcak suya batırılmış bir bezi şişenin ağzına sardığınız zaman da mantarın kolayca çıkmasını sağlamış olursunuz.
»» devamını oku »»
Domates Bozulmadan Nasıl Saklanır
Domates Bozulmadan Nasıl Saklanır
Domatesin bozulmaması için ne yapmalı? Evde domatesleri bozulmadan uzun süre saklamak isterseniz şunu uygulayın, önce çiğ domatesleri iyice yıkayıp, kuruladıktan sonra bir kenara koyun. Bir kabın içinde haşladığınız suyu soğumaya bırakın. Su soğuduktan sonra içine tuz ve sirke katın. Sonra bu suyu bir kavanoza dökün. Kavanozun içine domatesleri de koyun. Kavanozun ağzını...
»» devamını oku »»
Duvara Çivi Nasıl Çakılır
Duvara Çivi Nasıl Çakılır
Duvara çivi çakmanın kolay yolu Eğer eşiniz ya da evde becerikli birisi yoksa ve siz tahtaya çivi çakmak zorunda kaldıysanız, size çok pratik bir yol öneririz. Böylece size güç gelebilecek bu işi halletmiş olursunuz. Çünkü tahtaya çivi çakarken , çakan kişi tecrübeli değilse çivi sağa sola kayabilir. Bu arada parmağınıza çekiç inebilir. Onun için önce çiviyi önce bir parça...
»» devamını oku »»
Pas Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Pas Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Çamaşırlarda oluşan pas lekeleri nasıl çıkar? Çamaşırlarınızda pas lekesi gördüğünüzde çıkmaz diye üzülmeyin. İlk yapacağınız, iş, tuza bastırılmış bir dilim limon ile lekeyi ovmaktır. Ovduktan sonra kuruyan yer yıkandığında lekenin hiç bir iz bırakmadan çıktığını göreceksiniz.
»» devamını oku »»
Ekmek Kutusu Nasıl Temizlenir
Ekmek Kutusu Nasıl Temizlenir
Ekmek kutusunu temizlemenin pratik yolu Ekmek kutusunun temizliği de büyük önem taşır. Bu nedenle ekmek kutunuzu haftada bir kere yüzde 10 oranında sirkeli suyla silmeyi ihmal etmeyin ve  bunu alışkanlık haline getirmemelisiniz. Aksi halde ekmeğiniz daha çabuk küflenir. Küflü ekmek diyare yapabileceği için yemeyin.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder