Limonu Nasıl Kesmeli

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Limonu Nasıl Kesmeli hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Limon az kullanılacak ise nasıl kullanılmalı
Limonun tümünü kullanmayacaksanız, bunu ortadan kesmeniz doğru olmaz, limona yazık etmiş olursunuz. Birkaç damla suyu için kürdanla limonu delip kabuğunu kaldırın ve limonu buradan sıktıktan sonra kabuğunu kürdanla tekrar kapatın. Böylelikle bu limonu birçok defalar kullanmış olursunuz.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
4.04.2015 22:01:44
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Kırılan Yumurtadan Nasıl Yararlanabilirsiniz
Kırılan Yumurtadan Nasıl Yararlanabilirsiniz
Kırılmış yumurtayı nasıl kullanabilirsiniz? Yumurta pişirmek istediğinizde kazara yumurtalar çatlayabilir. Bu durumda onları bir kaba koyup pişiremezsiniz, çünkü akarlar. Ama şu yolu uygularsanız yine de rafadan ya da katı yumurtayı istediğiniz gibi yapabilirsiniz, önce çatlamış yumurtaları bir süzgecin içine yerleştirin sonra süzgeci kaynayan suyun buharına tutun. Bu...
»» devamını oku »»
Ekmek Kutusu Nasıl Temizlenir
Ekmek Kutusu Nasıl Temizlenir
Ekmek kutusunu temizlemenin pratik yolu Ekmek kutusunun temizliği de büyük önem taşır. Bu nedenle ekmek kutunuzu haftada bir kere yüzde 10 oranında sirkeli suyla silmeyi ihmal etmeyin ve  bunu alışkanlık haline getirmemelisiniz. Aksi halde ekmeğiniz daha çabuk küflenir. Küflü ekmek diyare yapabileceği için yemeyin.
»» devamını oku »»
Plastik Şişeleri Nasıl Değerlendirebiliriz
Plastik Şişeleri Nasıl Değerlendirebiliriz
Evdeki Plastik Şişeleri Değerlendirmenin Yolları Hepimizin tükettiği gazlı içeceklerin ya da suların şişelerini kullanarak çok şık ürünler yapmamız mümkün. Hepsi el emeği ve göz nuru bu ürünleri yaparken eminim hem çok eğleneceksiniz hem de doğaya katkınız olduğu için kullanırken farklı bir keyif alacaksınız.
»» devamını oku »»
Tahta Kaşıkların Kararmaması
Tahta Kaşıkların Kararmaması
Evdeki tahta kaşıkların kararmalarını nasıl engelleriz. - Mutfakta kullanılan tahta kaşıklar renklerini çabucak kaybeder, kahverengine dönüşürler. Bunu uzun süreli kullanımlarda önlemek pek mümkün olmasa da bir takım önlemler ile, tahta kaşıklarda ki kararmalar geciktirilebilir. Tahta kaşıklarda ki kararmayı bir dereceye kadar önlemek istiyorsanız: - Tahta kaşıkları, duru...
»» devamını oku »»
Pas Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Pas Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Çamaşırlarda oluşan pas lekeleri nasıl çıkar? Çamaşırlarınızda pas lekesi gördüğünüzde çıkmaz diye üzülmeyin. İlk yapacağınız, iş, tuza bastırılmış bir dilim limon ile lekeyi ovmaktır. Ovduktan sonra kuruyan yer yıkandığında lekenin hiç bir iz bırakmadan çıktığını göreceksiniz.
»» devamını oku »»
En Pratik Mutfak Bilgileri
En Pratik Mutfak Bilgileri
Lezzet arttırıcı ve yaratıcı pratik mutfak bilgileri - Sucuğun daha lezzetli olması için, pişirirken ağzını kapatırsanız, yağını içerinde muhafaza eder ve lezzet olarak da daha iyi olur. -Yağda yapılan bir yumurtanın daha doyurucu olması için: Yumurtayı çukur bir kaba kırıp, bir çatal yardımı ile ya da mikser ile kabarıncaya kadar çırpıp sonra tavaya dökerseniz ve ağzı...
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder