Abajur Temizlemenin Pratik Yolları

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Abajur Temizlemenin Pratik Yolları hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Abajurlar nasıl temizlenir
- Abajurlarınız kirlendiyse ve hassas bir kumaştan yapıldığı için temizlemeye korkuyorsanız, şu yöntemi uygulayınız. Çok yumuşak bir fırçayı benzine batırıp, bununla kumaşa fazla bastırmadan hafif hafif fırçalayın.

- Hayvan tüylerini toplayan yapışkanlı ruloyu da abajurlarınızı temizlemede kullanabilirsiniz. Yapışkan ruloyu hafif hafif abajurun üzerinde gezdirerek, birikmiş olan tozu kolayca temizlemiş olursunuz.

- Dilerseniz de kullanmadığınız bir sprey kutusuna şampuanlı su yapıp, bunu abajurun üzerine püskürterek ve sonrasında hafif silerek de, istediğiniz temizliği sağlamış olursunuz.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
2.04.2015 12:07:41
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Sıvı Yağlar Nasıl Saklanır
Sıvı Yağlar Nasıl Saklanır
Sıvı yağlar nasıl saklanmalı? Zeytinyağı, ayçiçeği yağı gibi sıvı yağları nasıl saklamak gerektiğini pek çok kişi bilmediği için, genellikle bu yağlar uzun süre dayanmadan acılaşırlar. Çünkü ışıklı bir yerde tutulursa bu yağlar ışıktan zarar görür. Sıvı yağları koyu renkli bir şişeye ya da koyu renkli bir kapta saklamak gerekir. Böylece yağ acılaşmaz ve yemeğin de tadını...
»» devamını oku »»
Örtüye Dökülen Yağı Çıkartmanın Pratik Yolu
Örtüye Dökülen Yağı Çıkartmanın Pratik Yolu
Örtüye dökülen yağ nasıl çıkar Yağ şişesini masa örtüsüne dökerseniz sakın telaşlanmayın. Hemen birkaç gazete kağıdı alıp, örtünün altına ve üstüne yayın. Ve kağıtların arasında kalan örtüyü katlayıp bir kenara koyun. Birkaç gün sonra, gazete kağıtlarının yağı iyice emdiğini gördüğünüzde örtüyü her zamanki yönteminizle yıkayabilirsiniz.
»» devamını oku »»
Vazodaki Çiçeklerin Uzun Ömürlü Olması
Vazodaki Çiçeklerin Uzun Ömürlü Olması
Vazodaki çiçeklerin uzun ömürlü olması için ne yapılır Bahçeden topladığınız veya arkadaşınızın getirdiği çiçekleri saplarının uzunluğuna ve sayılarına uygun bir vazoya yerleştirmelisiniz. Sapların dörtte üçünün suyun içinde kalmasına da dikkat edin. İki günde bir çiçek saplarını bir iki santim kısaltın ve fazla yaprakları temizleyin. Vazonun suyunu ise her gün değiştirmeyi...
»» devamını oku »»
Duvara Çivi Nasıl Çakılır
Duvara Çivi Nasıl Çakılır
Duvara çivi çakmanın kolay yolu Eğer eşiniz ya da evde becerikli birisi yoksa ve siz tahtaya çivi çakmak zorunda kaldıysanız, size çok pratik bir yol öneririz. Böylece size güç gelebilecek bu işi halletmiş olursunuz. Çünkü tahtaya çivi çakarken , çakan kişi tecrübeli değilse çivi sağa sola kayabilir. Bu arada parmağınıza çekiç inebilir. Onun için önce çiviyi önce bir parça...
»» devamını oku »»
Tüy Döken Çamaşırlar Nasıl Yıkanmalı
Tüy Döken Çamaşırlar Nasıl Yıkanmalı
Tüy döken çamaşırlar nasıl yıkanmalı? Toz bezlerinin, bazı çorapların ve kazakların tüyleri çok dökülür. Bu gibi şeyleri yıkarken dökülen tüylerin başka çamaşırlarla yapışmasını önlemek için bunları örneğin yastık kılıfının içine sokup öyle yıkayın. Aldığınız tüylü kazağın giydiğinizde ve yıkarken tüy dökmesini istemiyorsanız, bir gece önceden poşete koyup, buzdolabının...
»» devamını oku »»
Giysilerdeki Pas Lekesi Nasıl Çıkar
Giysilerdeki Pas Lekesi Nasıl Çıkar
Giysilerde oluşan pas lekesi nasıl çıkar? İç çamaşırları ve giysileriniz de oluşan pas lekeleri sizi telaşlandırmasın. Bir kasenin içinde bir limonun suyuyla bir avuç tuzu karıştırın. Küçük bir fırçayla elde ettiğiniz karışımı lekeli yerin üzerine sürün ve güneşte kurumaya bırakın. Sonra yıkayıp durulayın. Lekenin yok olduğunu göreceksiniz.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder