İpeklileri Temizlemenin Pratik Yolu

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda İpeklileri Temizlemenin Pratik Yolu hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
İpekli kumaş ve kıyafetler nasıl temizlenmeli?
İpekli giysilerinizi kirletip de ilk kez temizleyeceğiniz zaman bu işi evinizde yapmayın. İlk temizliğini kuru temizleyici de yaptırın. Böylece kumaş yerleşmiş olur. Daha sonraki temizlikleri evinizde yapabilirsiniz, ipeklileri soğuk suyla yıkayın. Suyun içine de toz sabun ilave edin. Durularken de suya birkaç damla beyaz üzüm sirkesi koyarsanız iyi olur. İpekli elbiseleri yıkadıktan sonra gölgede askıya asarak kurutunuz.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
28.03.2015 15:29:34
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Sigara Dumanının Kitaplara Zararı
Sigara Dumanının Kitaplara Zararı
Sigara dumanın kitaplara zararı ve kitapları koruma yolları Kütüphanenizde veya kitaplığınızda bulunan kitaplarınızı kesinlikle sigara dumanından uzaklaştırın. Çünkü sigara dumanı kitaplarınızın kısa sürede sararmasına ve ciltlerin bozulmasına yol açar. Kitaplarınızı sigara dumanından korumak için ya kitapların bulunduğu odada sigara içmemelisiniz yahut da kitaplarınızı sık...
»» devamını oku »»
Plastik Şişeleri Nasıl Değerlendirebiliriz
Plastik Şişeleri Nasıl Değerlendirebiliriz
Evdeki Plastik Şişeleri Değerlendirmenin Yolları Hepimizin tükettiği gazlı içeceklerin ya da suların şişelerini kullanarak çok şık ürünler yapmamız mümkün. Hepsi el emeği ve göz nuru bu ürünleri yaparken eminim hem çok eğleneceksiniz hem de doğaya katkınız olduğu için kullanırken farklı bir keyif alacaksınız.
»» devamını oku »»
Şişe Ağzında Kalan Mantar Nasıl Çıkar
Şişe Ağzında Kalan Mantar Nasıl Çıkar
Şişe ağzında kalan mantar nasıl çıkar Şişelerin ağzındaki mantar tapaları kolayca çıkarmak için, şişenin ağzını kısa bir süre için sıcak suya batırın. Cam sıcağın etkisiyle genişleyeceğinden tapa daha kolay çıkacaktır. Sıcak suya batırılmış bir bezi şişenin ağzına sardığınız zaman da mantarın kolayca çıkmasını sağlamış olursunuz.
»» devamını oku »»
Pas Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Pas Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Çamaşırlarda oluşan pas lekeleri nasıl çıkar? Çamaşırlarınızda pas lekesi gördüğünüzde çıkmaz diye üzülmeyin. İlk yapacağınız, iş, tuza bastırılmış bir dilim limon ile lekeyi ovmaktır. Ovduktan sonra kuruyan yer yıkandığında lekenin hiç bir iz bırakmadan çıktığını göreceksiniz.
»» devamını oku »»
Pırlanta Temizlemenin Püf Noktaları
Pırlanta Temizlemenin Püf Noktaları
Pırlantalar nasıl temizlenir Pırlantalı yüzüğünüzün de arada bir temizlenmeye ihtiyacı olduğunu unutmayınız. Yüzüğü birkaç dakika alkole batırın ve bir güderi parçasıyla kurulayın. Montürün iç kısmını da bir diş fırçasıyla temizleyin. Yüzüğün altından olan kısmını, ıslak talaşla ovarak parlatabilirsiniz.
»» devamını oku »»
Kötü Kokuları Gidermenin Püf Noktaları
Kötü Kokuları Gidermenin Püf Noktaları
Ağzı dar şişe kavanoz temizlemek için : Püf noktası: Biraz deterjan biraz su bir kaşık pirinç ile çalkalayın… Şişeniz pırıl pırıl olur… Balıklı tava kokusu : Püf noktası: Tavayı limonla bir güzel ovalayın ve yıkayın. Kokudan eser kalmaz… Kesik Limonu nasıl saklarsınız : Püf noktası: Küçük bir tabağa toz şeker serpin, kesik tarafı şekerin üzerine gelecek şekilde koyun iki...
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder