Mobilyalardaki Sinek Lekelerine Pratik Çözümler

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Mobilyalardaki Sinek Lekelerine Pratik Çözümler hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Mobilyalardan sinek lekeleri nasıl çıkar
Özellikle yaz günlerinde artan sinekler, cilalı mobilyaların üzerinde çeşitli lekelere neden olurlar. Bu lekeleri yok etmek için, tahtayı kaynatılmış kahve telvesi ile ovup, kurutun. Lekeler kolayca çıkacaktır.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
5.04.2015 20:26:35
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Araba Tutmasına Pratik Çözüm
Araba Tutmasına Pratik Çözüm
Araba tutmasına karşı ne yapılır Araba tuttuğu için , uzunca bir yola çıkarken kara kara düşünüyorsanız, naneyi imdadınıza çağırın. Birkaç yaprak taze naneyi suda kaynatıp, soğuduktan sonra içerseniz araba yolculuğuna daha iyi dayanırsınız. Yolculuğa çıkmadan önce yanınıza bir demet maydanoz almayı da unutmayın. Arada bir maydanozu koklamak da etkili olacaktır.
»» devamını oku »»
Giysilerdeki Pas Lekesi Nasıl Çıkar
Giysilerdeki Pas Lekesi Nasıl Çıkar
Giysilerde oluşan pas lekesi nasıl çıkar? İç çamaşırları ve giysileriniz de oluşan pas lekeleri sizi telaşlandırmasın. Bir kasenin içinde bir limonun suyuyla bir avuç tuzu karıştırın. Küçük bir fırçayla elde ettiğiniz karışımı lekeli yerin üzerine sürün ve güneşte kurumaya bırakın. Sonra yıkayıp durulayın. Lekenin yok olduğunu göreceksiniz.
»» devamını oku »»
Yakalardaki Yağı Çıkartmanın Pratik Yolu
Yakalardaki Yağı Çıkartmanın Pratik Yolu
Yakalardaki yağlar nasıl çıkar Ceket, palto, pardösülerin yakasındaki yağ lekesini , pratik bir usulle siz de çıkarabilirsiniz. Eczanelerde satılan «amonyak» bu iş için elverişlidir. Bir bardak suya, bir çorba kaşığı amonyak ilave ediniz. Lekeli yerleri bu ilaçla siliniz. Tertemiz olacaktır. Ancak bu işlemi yaparken amonyaklı suyu koklamamak gerekir. Çünkü amonyak kokusu,...
»» devamını oku »»
Altın Nasıl Temizlenir?
Altın Nasıl Temizlenir?
Altınları Temizlemek İçin Ne Yapmalıyız? Bir litre suya 15 gram sabun rendesi ve 100 gram amonyak ilave edin. Temizlemek istediğiniz altın eşyalarınızı bu karışımın içinde yarım saat kadar bırakın. Sonra, soğuk suyla çalkalayın ve bir deri parçasıyla temizleyin. Altınların temizlendiğini göreceksiniz. Benzer Makaleler Kötü Kokuları Gidermenin püf Noktaları En Pratik Mutfak...
»» devamını oku »»
Kireç Lekelerinden Kurtulmanın Pratik Yolu
Kireç Lekelerinden Kurtulmanın Pratik Yolu
Kireç lekelerinden kurtulmak için pratik çözümler - Eğer lavabonuzda çirkin kireç lekeleri oluşuyorsa, yarım limonla hızlı şekilde ovmayı deneyin.  Sonra su ile çalkalayın ve kuru bir bezle kurulayın.  - Su koyup kaynattığınız kapların iç kısımları zamanla kireçle kaplanır. Sivri uçlu bir bıçakla ne kadar kazırsanız kazıyın, bu kireç tabakasını tam olarak çıkartmanız mümkün...
»» devamını oku »»
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay lekesini çıkartmanın püf noktası Çayla lekelenen bir kumaşı temizlemenin en iyi yolu , hiç vakit geçirmeden üzerine kaynar su dökmektir. Bazı kaynaklar limon kolonyasının da çay lekesini çıkarmada yararlı olacağını kaydediyor. Hemen temizlenmeyen çay lekelerini çıkarmak da zordur. Ama leke olur olmaz hemen ılık suyla yıkanır ve durulanırsa lekeden eser kalmaz.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder