Domates Nasıl Saklanır

Kadınlar için YEMEK PİŞİRMEK İÇİN GENEL BİLGİLER bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Domates Nasıl Saklanır hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz YEMEK PİŞİRMEK İÇİN GENEL BİLGİLER kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Domatesleri uzun süre saklamanın pratik yolu
Domatesler hiçbir zaman birbirine değecek şekilde yan yana tutulmamalıdır. Çünkü böyle yapıldığı zaman biri bozuksa ötekilerini de bozup çürütecektir.

Mümkün olduğu kadar onları birbirinden ayrı saklayın. Hatta, kullanmadığınız yumurta kartonlarını domatesleri saklamak için kullanabilirsiniz.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
9.04.2015 15:36:50
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Kaynayan Sütün Taşmaması İçin Ne Yapmalı
Kaynayan Sütün Taşmaması İçin Ne Yapmalı
Kaynayan sütün taşmaması için ne yapmalı? Sütü kaynatırken çok ender olarak taşmaz. Çoğu kez taşar. Çünkü hemen hiç kimse sütün kaynamasını ocağın başında beklemez. Bunu önlemek için de en iyi çare şudur. Sütü kaynattığınız kabın etrafına tereyağı sürün, süt taşarken tereyağı bunu tekrar aşağı kaydırır ve siz de bu dertten kurtulmuş olursunuz.
»» devamını oku »»
Yemek Nasıl Karıştırılmalı
Yemek Nasıl Karıştırılmalı
Yemek karıştırırken neye dikkat etmeli? Yemekleri karıştırırken hangi kaşıkla olursa olsun karıştırırız. Oysa, karıştırmamamız gerekir. Bunun için en iyisi tahta veya plastik kaşıklardır. Çünkü, metal kaşıklar, bazı yemekler için kimyasal tepki göstereceğinden renkleri bozulur, piştikleri zamanki renklerini kaybederler.
»» devamını oku »»
Kekin Altını Yakmamak İçin Ne Yapmalı
Kekin Altını Yakmamak İçin Ne Yapmalı
Kekin altını yakmamanın püf noktası Bir çoğunuz canınız istediğinde veya misafiriniz geldiğinde evinizde kek yaparsınız. Fakat evinizde yaptığınız kek istediğiniz gibi kabarsa da, tadı çok iyi olsa da, kalıptan çıkardığınızda dibinin karardığını görürsünüz. Böyle olunca kekin yanık bir tadı olur. Eğer keki kalıba koymadan önce kabın dibine ince bir tabaka süt dökerseniz,...
»» devamını oku »»
Kurabiyelerin Tepsiye Yapışmaması İçin
Kurabiyelerin Tepsiye Yapışmaması İçin
Kurabiyelerin tepsiye yapışmaması için ne yapmalı? Kurabiyeleri sıcakken tepsiden çıkarmanız daha kolay olur. Tepside soğumaya bırakılınca, bazen tepsiye yapışır ve parçalanmadan çıkmaz.  - "Kurabiyeleri sıcakken tepsiden almayı unuttuysanız", kurabiye tepsisini yeniden fırına yerleştirerek kızdırın. Böylece kurabiyeleri parçalamadan tepsiden daha kolay çıkarabilirsiniz. -...
»» devamını oku »»
Et, Balık ve Sebze Pişirmede Püf Noktalar
Et, Balık ve Sebze Pişirmede Püf Noktalar
Küçük balıkların dışının kıtır, içinin haşlanmış gibi olması için ne yapmalı - Kıtır kıtır kızarmış bir istavritin tadına doyum olmaz... Ama bazıları onu yumuşak sevebilir. İşte istavrit ve onun gibi "küçük balıkları yumuşacık kızartma"nın pratik bir yöntemi. Balığı önce una bulayın, sonra da kuyruğundan tutup bir kase soğuk suya daldırıp çıkarın ve hemen kızgın yağa atın....
»» devamını oku »»
Domates Nasıl Saklanır
Domates Nasıl Saklanır
Domatesleri uzun süre saklamanın pratik yolu Domatesler hiçbir zaman birbirine değecek şekilde yan yana tutulmamalıdır. Çünkü böyle yapıldığı zaman biri bozuksa ötekilerini de bozup çürütecektir. Mümkün olduğu kadar onları birbirinden ayrı saklayın. Hatta, kullanmadığınız yumurta kartonlarını domatesleri saklamak için kullanabilirsiniz.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder