Domates Bozulmadan Nasıl Saklanır

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Domates Bozulmadan Nasıl Saklanır hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Domatesin bozulmaması için ne yapmalı?
Evde domatesleri bozulmadan uzun süre saklamak isterseniz şunu uygulayın, önce çiğ domatesleri iyice yıkayıp, kuruladıktan sonra bir kenara koyun. Bir kabın içinde haşladığınız suyu soğumaya bırakın. Su soğuduktan sonra içine tuz ve sirke katın. Sonra bu suyu bir kavanoza dökün. Kavanozun içine domatesleri de koyun. Kavanozun ağzını sıkıca kapatın.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
26.03.2015 20:56:29
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Kırılan Yumurta Nasıl Temizlenir
Kırılan Yumurta Nasıl Temizlenir
Kırılan yumurtanın yerden temizlenmesinde pratik çözüm Elinizdeki yumurtayı kazara mutfak örtüsünün üzerine düşürseniz sakın telaşlanmayın ve hemen silmeye kalkışmayın. Kırılan yumurtanın üzerine bol miktarda tuz ekip bir   saat kadar bekletirseniz, yumurta sertleşir ve siz de onu bir süpürge faraşının içine kolayca alabilirsiniz.
»» devamını oku »»
Daha Fazla Lezzet İçin
Daha Fazla Lezzet İçin
Daha Fazla Lezzet İçin Püf Noktaları Komposto nasıl daha lezzetli olur? Hoşaf veya komposto tarzı yiyecekler hazırlarken içine koyacağınız birkaç karanfil hem içeceğinize farklı bir tat katacak hem de sağlığınız açısından faydalı olacaktır. Kuş üzümünü ayıklamanın pratik yolu Kuş üzümlerini ayıklamak istiyorsanız onları bir avuç unla ovuşturun.Sonra kalın delikli bir süzgece...
»» devamını oku »»
Sebzelerin Korunması ve Saklanması
Sebzelerin Korunması ve Saklanması
Dereotunu saklamak için: Püf noktası: Temiz bir havluya kaplayacak şekilde sarın, bu şekilde naylon torbaya koyup buzdolabına saklamaya bırakabilirsiniz. Tazeliği gitmiş pörsümüş yeşillikleri canlandırmak için: Püf noktası: İki kaşık limon suyu karıştırılmış buzlu su dolu kabın içine koyun 1 saat buz dolabında bekletin. Domatesin kabuklarını kolay soyma; Püf noktası:...
»» devamını oku »»
Çiçek Bakımı ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
Çiçek Bakımı ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
Çiçekleriniz için Püf noktası: Haşladığınız yumurtanın suyunu saksıya dökün. Çiçekleriniz pek mutlu olacak… Gülleriniz boyunlarını bükerse Püf noktası: İlk önce sıcak suya sonra soğuksuya batırın. Saksı çiçekleriniz için  Püf noktası: Sigara küllerini saksınıza koyarsanız yapraklardaki kurt, böcek vs. yok edersiniz. Benzer Makaleler Yapışan Sakız Nasıl Çıkar Kötü Kokulardan...
»» devamını oku »»
Sertleşen Havluları Yumuşatmanın Pratik Yolları
Sertleşen Havluları Yumuşatmanın Pratik Yolları
Sertleşen havluları nasıl yumuşatırız Yıkadığınız havluların sertleştiğini fark ederseniz , kuruduktan sonra tüylerinin ters yönünde sert bir fırçayla fırçalayın. Bir daha ki seferde son durulama suyuna yumuşatıcı koymayı unutmayın.
»» devamını oku »»
Küf Lekesini Çıkarmanın Pratik Yolu
Küf Lekesini Çıkarmanın Pratik Yolu
Küf lekesi nasıl çıkar? Küf lekesini , hafif ıslattıktan sonra, üzerine tuzlu limon karışımı sürüp, güneşte bekleterek çıkarabilirsiniz. Derilerde ise küf lekesi su, ispirto, ve bir süngerin yardımı ile çıkarılabilir.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder